Kotimainen perintätoimisto Colecta Perintä hoitaa perinnän puolestasi ammattitaidolla, ilman vuosimaksuja ja asiakassuhteitasi kunnioittaen.

Mikä on Colecta Perintä?

Colecta Perintä on täysin kotimainen perintätoimisto ja Suomen Yrittäjien jäsenyritys.
Lue lisää Colectasta

Miksi valita Colecta Perintä?

Colecta Perintä hoitaa saataviesi perinnän ammattitaidolla, tärkeitä asiakassuhteitasi vaalien ja hyvää perintätapaa noudattaen. Sinä voit keskittyä ydinosaamiseesi, me hoidamme perinnän puolestasi. Yhteistyösopimuksemme ei sido tai velvoita sinua mihinkään. Katso tästä hinnastomme

Mitä se maksaa?

Colecta Perintä hoitaa riidattomien saataviesi perinnän kotimaassa ilman erillistä vuosimaksua. Hoidamme perinnän puolestasi riskittä, velallinen vastaa perintäkuluista. Colecta Perintä hoitaa perintätoimet omalla kuluriskillään. Vapaaehtoinen perintä on maksutonta hoitaessamme perinnän alusta loppuun.

Saatava jäi saamatta, miten toimin?

Ei hätää, me autamme! Asiakkaanamme toimeksiannon tekeminen on helppoa. Sinun tarvitsee vain lähettää meille tiedot saatavastasi (velallisen ja saatavan tiedot). Useimmiten pelkkä kuva laskusta riittää.

Millaisia saatavia voin laittaa perintään?

Pääsääntöisesti kaikki riidattomat saatavat ovat perintäkelpoisia. Saatavan suuruudella ei ole merkitystä perinnän kannalta.

Miten saan tietoa toimeksiantoni tilanteesta?

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme pitää sinut ajan tasalla toimeksiannon alusta loppuun.

Voinko antaa saatavani useamman perintätoimiston hoidettavaksi?

Riidattomien saatavien antaminen useamman perintätoimiston hoidettavaksi ei kuulu hyvään perintätapaan. Hyvän perintätavan mukaisesti perinnästä ei saa aiheutua velalliselle kohtuuttomia tai tarpeettomia kuluja taikka tarpeetonta haittaa.

Kiinnostuitko?

Täytä alle tietosi, niin asiakaspalvelumme on teihin yhteydessä.