Mikä on Colecta Perintä?

Colecta Perintä on täysin kotimainen perintätoimisto ja Suomen Yrittäjien jäsenyritys.

Jo vuosia sitten me Colectalla huomasimme, ettei Suomessa ollut pienyrityksille suunnattua perintätoimistoa. Lähes jokainen perintätoimisto vaati yrittäjältä joko provision laskun loppusummasta tai vuosimaksun perintäpalveluiden käytöstä. Pahimmassa tapauksessa molemmat. Mielestämme toimeksiantajan ei kuuluisi joutua luopumaan katteistaan saadakseen laskunsa kotiutettua, saatika maksaa vuosimaksuja perintäpalveluiden käytöstä.

Päätimme perustaa perintätoimiston johon jokaisella yrittäjällä, kuluttajalla ja vuokranantajalla on varaa. Toimeksiantajalle maksuton perintätoimisto, Colecta Perintä.

Perinnän onnistumisesta riippumatta, Colectalla toimeksiantaja ei joudu maksamaan provisioita perintätoimenpiteistä, eikä vuosimaksua perintäpalveluiden käytöstä. Oikeudellista perintää lukuunottamatta kaikki tavanomaiset perintätoimet ovat toimeksiantajalle kuluttomia.

Asiakaskuntamme koostuukin pienistä- ja keskisuurista yrityksistä, mutta maksuttomat perintäpalvelumme sekä vuosimaksuton perintäsopimuksemme ovat houkutelleet asiakkaiksemme myös kasvavan määrän vuokranantajia sekä muita yksityisiä henkilöitä, joilla ilmenee satunnaista tarvetta perintäpalveluille.
Me Colectalla ymmärrämme myös kuinka tärkeitä kestävät, pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat pienyrittäjille. Vaikka perintäpalvelumme ovatkin toimeksiantajalle kuluttomia, ei se kuitenkaan tarkoita että velallisen harteille laitettaisiin kohtuuttomia perintäkuluja. Suomessa perintäkulujen suuruudet on säädetty lakiin, eikä perinnässä saa aiheuttaa velalliselle kohtuuttomia tai tarpeettomia kuluja. Colectan perintäkulut ovat alan toimijoista pienimpiä.

Me emme luota pelkästään perintäkirjeen voimaan, vaan asiakasystävällinen perintätiimimme kontaktoi aina mahdollisuuksien mukaan velallista myös puhelimitse sopiakseen maksuaikatauluista. Puhelinperintä nopeuttaa huomattavasti avoimen saatavan kotiuttamista, sillä kynnys ottaa yhteyttä oma-aloitteisesti perintätoimistoon on velallisilla usein suuri.

Colectan maksuttomiin perintäpalveluihin luottavat niin vuokranantajat kuin lukuisat pienyrittäjätkin eri aloilta. Tule sinäkin toimeksiantajaksi ja anna ammattilaisen hoitaa saataviesi kotiuttaminen.